FAMILIALE VERZEKERING

De polis familiale of gezin is geen wettelijk verplichte, doch een sterk aan te raden polis die tussenkomst bij onopzettelijke schade aan derden door u of iemand uit uw gezin (huispersoneel/ dieren, babysit, …) veroorzaakt. Klassieke voorbeelden hierbij zijn:

U stoot een kop koffie om op het toetsenbord van de pc van uw vriend(in)

Uw hond trekt zich tijdens een wandeling los en veroorzaakt een verkeersongeval, uw paard veroorzaakt een ongeval op de openbare weg, …

Een gezinslid rijdt met de fiets tegen een geparkeerde wagen

Tijdens het shoppen rijdt uw winkelkar van de parking naar beneden tegen een voertuig aan

Uw zoontje/ dochtertje verwondt een vriend(in) die bij u is komen spelen

TIP: Alleenstaande en  60 plussers genieten van een verlaagd tarief !

 

VERKEERSVERZEKERING GEZIN


U en uw gezinsleden begeven zich veelvuldig in het verkeer; hetzij met een voertuig, de (brom)fiets, te voet, het openbaar verkeer.
Een ongeval is dan ook snel gebeurd…

Vertrouw op deze polis die voorziet in een vergoeding bij (blijvende) invaliditeit of overlijden. Ook de medische kosten worden gedekt.

 

HUISPERSONEEL

Op het moment dat u beroep doet op huispersoneel zoals een poetsvrouw, babysit maar ook ‘helpers in geval van verhuis, klusjes, …’ treedt u op als werkgever en bent u aansprakelijk voor arbeidsongevallen. Vermits u bij wet verplicht bent uw personeel te laten verzekeren is deze polis dan ook geschikt voor tewerkstelling van derden in uw huiselijke sfeer.

 

UITVAARTVERZEKERING

Dat een overlijden op zich al een traumatische ervaring is, behoeft geen verder betoog. Het laatste wat u dan wel wilt is dat uw nabestaanden nog bijkomend worden geconfronteerd met financiële beslommeringen voor het bekostigen van de uitvaart en het regelen van uw begrafenis. De kosten lopen echter sneller op dan u op het eerste zicht zou denken (3.500 € tot 15.000 € is geen uitzondering). De polis uitvaartverzekering voorziet dan ook in het regelen, verzorgen en betalen van uw uitvaart, zodat u waardig afscheid kan nemen van uw dierbaren.

 

ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Als u arbeidsongeschikt wordt, verandert er sociaal niet alleen veel voor u en uw gezin, maar boet u ook serieus in op financieel vlak.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt u tegen inkomensverlies bij ziekte of ongeval. U bepaalt zelf voor welk bedrag u zich wenst te verzekeren.